Elérhetőségek

9675 Bögöte,
8-as főút 124 km

Telefon: +36-95/462-032
E-mail küldése

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Családias hangulatú szállodánk és éttermünk  Vas, Zala és Veszprém megyék határán a 8-as  számú főút mellett található, több Vas megyei élmény és gyógyfürdő szomszédságában, közvetlenül a Szajki-tavak (5 km) és a Jeli Arborétum (15 km) közelében. Szállodánk 1 km távolságra található az Országos Kéktúra útvonal 2. szakaszától (Sárvár-Sümeg) és ezáltal nagyon népszerű kéktúrázóink körében. 

Aktív kikapcsolódási lehetőségként kerékpárbérlési lehetőséget biztosítunk vendégeink részére. 
Vadász vendégeink élményeiről a közelben található erdők és vadászati lehetőségek gondoskodnak. 
 
Földszinti éttermünk 60 fő , emeleti különtermünk szintén 60 fő befogadására alkalmas, ezen kívül rendelkezünk egy nyári hangulatos 40 fős terasszal valamint egy 100 fős audiovizuális eszközökkel felszerelt konferencia teremmel. Mindkét éttermünk légkondicionálóval ellátott, étlapunkon megtalálhatóak a vasi és zalai specialitások mellett a nemzetközi konyha ételei és helyi specialitások is. Vállaljuk kisebb-nagyobb családi rendezvények és esküvők-lakodalmak teljes körű lebonyolítását.
 
44 fős szállodánk  1- 2 és 3 ágyas szobával és egy családi apartmannal várja az átutazókat és a nálunk megpihenni vágyó vendégeket. Minden szobánk  zuhanyzóval, tv-el , fürdővel és telefonnal felszerelt. Rendelkezünk zárt udvari és fedett parkolóval , valamint a közös biztonságunkról a szomszédban található rendőrállomás és teljes körűen kiépített kamerarendszerünk gondoskodik. A szálloda és étterem egész területén ingyenes Wifit biztosítunk , több nyelven beszélő kollégáink a recepción a nap 24 órájában állnak az Önök rendelkezésére. 
 

 

A közelben található látványosságok és kikapcsolódási lehetőségek:
- Szajki tavak (5 km)
- Jeli arborétum (15 km) 
- Mesteri Termál fürdő ( 17 km )
- Sárvár Termál Fürdő (20 km)
- Celldömölk Vulkán Fürdő (25 km)
- Zalaszentgrót Fürdő (18 km)
- Őrség (50 km)
- Somló-Ság hegy borvidék

Patyi Étterem és Hotel** - Magyar